Mestdagh Fine mechanical supplier

Kwaliteit en communicatie staan centraal in alles wat we doen.

Wij gaan verder dan alleen produceren. We innoveren en blijven trouw aan onze kernwaarden. Als betrouwbare partner verzekeren we dat we onze afspraken nakomen. Transparante en open communicatie zijn hierin cruciaal. Deze aanpak betekent ook dat we de verwachtingen en uitdagingen van onze klanten begrijpen en proactief oplossen.

MEER DAN 20 jaar ervaring

Het verhaal van Mestdagh

Bij ons worden fijnmechanische onderdelen met vakmanschap en precisie vervaardigd, lokaal en concurrentieel, om tegemoet te komen aan de vraag uit diverse industrieën. Maar ons verhaal gaat verder dan dat. Wij zijn toegewijd aan het verheffen van de ambacht naar nieuwe hoogten.

Met 20 jaar aan knowhow hebben we niet alleen een stevige basis opgebouwd, maar ook een vooruitstrevende visie gecreëerd binnen onze industrie. Ons doel is niet alleen om hoogwaardige onderdelen te leveren, maar ook om een blijvende impact te hebben op onze klanten. Zo positioneren we ons als een betrouwbare partner, die tegemoet komt aan hun huidige en toekomstige behoeften. Met toewijding werken we samen met onze klanten om te voldoen aan hun groeiende vereisten. Ontdek hoe wij niet slechts leverancier zijn, maar strategische partner in uw succesverhaal.

Snelle levertijden

Uw onderdelen volgens voorafgesproken levertijd aanleveren is bij Mestdagh een prioriteit.

Ruim en hoogtechnologisch machinepark

Ons geavanceerd machinepark stelt ons in staat om 24/7 volautomatisch en kostenefficiënt te produceren.

Prijstechnisch sterk

Kwaliteit/prijs volgens uw behoefte en verwachting, bij ons kan je terecht voor een uitgebreide prijsaanvraag van fijnmechanische onderdelen.

partnership tussen mestdagh en ugent racing team

Ondersteuning van jong talent binnen de maakindustrie.

Bij Mestdagh omarmen we niet alleen technologische vooruitgang in onze eigen activiteiten, maar we juichen ook de toewijding van jonge, enthousiaste studenten in mechanica en technologie toe. Daarbij ondersteunen we hen in hun missie om een geavanceerde racewagen te ontwikkelen. Door middel van het aanleveren van fijnmechanische op maat gemaakte onderdelen.

We geloven sterk in het aanmoedigen van jong talent. Door het UGent Racing Team te ondersteunen, stimuleren we de groei van de toekomstige professionals in de industrie. Het UGent Racing Team belichaamt innovatie en passie voor technologie. Wij zijn ervan overtuigd dat deze mindset niet alleen hun prestatie in hun competitie, maar ook de bredere industrie zal verrijken.

Zin om mee te draaien in een groeiend bedrijf?

Klaar om deel uit te maken van een bedrijf dat waarde hecht aan uw vaardigheden en expertise? Bij ons krijg je de kans om met geavanceerde apparatuur en materialen hoogwaardige producten af te leveren.