Fijnmechanische precisie onderdelen

Series

Of je nu een kleine of grote serie fijnmechanische onderdelen nodig hebt, wij passen ons aan aan de omvang van jouw project. Bij Mestdagh begrijpen we dat de behoeften van onze klanten kunnen variëren, daarom hebben we onze productieprocessen ontworpen met schaalbaarheid als een kernprincipe. Dit betekent dat klanten moeiteloos kunnen opschalen op basis van hun specifieke vraag, wat resulteert in flexibiliteit en efficiëntie in onze dienstverlening.

Ons modern CNC-machinepark is uitgerust met geavanceerde technologie en automatisatie die een soepele overgang mogelijk maakt tussen verschillende productiehoeveelheden. Van kleine batches tot grootschalige series, we kunnen snel schakelen.

Onze productie is ontworpen met modulariteit in gedachten. Dit stelt ons in staat om snel en kosteneffectief capaciteit toe te voegen of aan te passen op basis van de gewenste seriegrootte. Zo komen wij tegemoet aan uw supply chain-behoeften.

We hanteren een flexibele planning die afgestemd is op vraag van onze klanten. Hierdoor kunnen we snel reageren op veranderende productiebehoeften en deadlines.

Ons efficiënte voorraadbeheer zorgt ervoor dat we snel kunnen inspelen op grotere orders zonder verlies van productietijd. Dit helpt ook om kosteneffectief te blijven, ongeacht de seriegrootte.

Wij verzorgen de benodigde nabehandelingen voor uw onderdelen met vakmanschap en precisie. Anodiseren, lakken, harden, slijpen en vele andere worden met zorg uitgevoerd door onze geselecteerde vaste partners. Op deze manier garanderen we niet alleen de kwaliteit van uw componenten, maar bieden we ook een uitgebreide service die voldoet aan uw behoeften. Vertrouw op ons om uw onderdelen tot in de puntjes af te werken.

Prototyping

Onze toegewijde prototyping service tilt uw onderdelen naar een hoger niveau, met een focus op nauwkeurigheid, efficiëntie en superieure kwaliteit. Uw unieke R&D behoeften staan centraal.

Alle grootse ideeën beginnen klein, daarom bieden wij deze prototyping service aan. Maak je ontwerp tastbaar, wij helpen je hierbij.

Snelheid en efficiëntie van onze prototyping service dragen bij als een belangrijke schakel in het proces, waardoor klanten hun ideeën snel kunnen testen en valideren.

Tijdens het prototyping is er een nauwe samenwerking om snel en effectief feedback te verzamelen. Vanuit onze ervaring ondersteunen we met advies over productiemogelijkheden en haalbaarheid van het ontwerp om dit economisch interessant te houden.

In zowel onze serieproductie als prototyping service hechten we veel waarde aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bij pilootreeksen bieden we ondersteuning voor meetrapporten of certificaten indien gewenst. Deze behoefte kunnen we eveneens vervullen bij onze serieproductie.

Snelle levertijden

Uw onderdelen volgens vooraf afgesproken levertijd aanleveren is bij Mestdagh een prioriteit.

Ruim en hoogtechnologisch machinepark

Ons geavanceerd machinepark stelt ons in staat om 24/7 volautomatisch en kostenefficiënt te produceren.

Prijstechnisch sterk

Prijs/kwaliteit volgens uw behoefte en verwachting, bij ons kan je terecht voor een uitgebreide prijsaanvraag van fijnmechanische onderdelen.

Raising the bar

Onze zoektocht naar voortdurende verbetering en kwaliteit wordt gedreven door interne digitalisering en geavanceerde productiesoftware. Dit stelt ons in staat om in real-time aan te sturen, waardoor we met flexibiliteit kunnen inspelen op de unieke behoeften van onze klanten.

Een diepgaande toewijding aan het “Lean manufacturing” principe stelt ons in staat om processen te optimaliseren, verspilling te minimaliseren en efficiëntie te maximaliseren. Dit resulteert niet alleen in hoogwaardige producten, maar ook in een flexibele en responsieve aanpak die perfect aansluit bij de eisen van een snel veranderende markt.

Wij geloven niet alleen in het volgen van de norm, maar vooral in het definiëren van nieuwe standaarden. Stap in ons verhaal van voortdurende vooruitgang en ontdek hoe wij de lat niet alleen hoog leggen, maar deze ook constant verhogen.

Zin om mee te draaien in een groeiend bedrijf?

Klaar om deel uit te maken van een bedrijf dat waarde hecht aan uw vaardigheden en expertise? Bij ons krijg je de kans om met geavanceerde apparatuur en materialen hoogwaardige producten af te leveren.